Drs. Ing. P.J.G. Pubben rm.

 

Functie bij Innopar:

Peter Pubben is de oprichter en algemeen directeur van Innopar. Hij voert projecten uit op strategisch en operationeel niveau en is hoofd verantwoordelijk voor de kwaliteit van de dienstverlening van Innopar.

 

Expertise:
Het doorvoeren van strategische veranderingen in industriële ondernemingen. Als interim directeur voerde hij veranderingenprocessen door in een veelheid van grote en middelgrote industriële ondernemingen.  Tevens goed bekend met de bijzondere aspecten van het familiebedrijf. Trefwoorden: Turn Around; Resultaatverbetering; Innovatie van bedrijfsprocessen; Efficiency en Productiviteit; Management van ontwikkelprocessen.

 

Referenties onder meer:
Fokker; ASML; Sekisui Alveo; Alliance Machine Systems Europe; NTS; Delem, Vogels en Capway Systems.

 

Opleiding en ervaring:
Lucht & Ruimtevaarttechniek aan de TU Delft; Doctoraal bedrijfskunde aan de Interfaculteit Bedrijfskunde in Delft; Post academische studie Professioneel Interim Management aan de Universiteit Nijenrode.
13 jaar ervaring in een breed scala aan Operations Management en Directie functies bij ondermeer Smit Ovens ; Stork; Calumatic; BOC Edwards. Daarna sinds 1996 zelfstandig interim directeur voor een breed scala aan opdrachtgevers.

 

Aanpak:
Direct maar toch tactvol. Goed analyticus en goed luisteraar. Gericht op het realiseren van de gestelde doelen binnen de gestelde tijd, rekeninghoudend met de belangen van alle betrokkenen. Is een drijvende kracht achter vernieuwing van producten en processen. Staat daarbij open voor creatieve ideeën en voor discussie maar het moet tot resultaat leiden. Goed gevoel voor financiële cijfers en commercie.
 

Peter Pubben is lid van de Orde Register Managers en sinds 2001 door RIM gecertificeerd Interim Manager.