Markt communicatie

 

  

Interessant om te lezen:


 
 

 

 

 

 

 

 

Bent u geïnteresseerd?
Mail:
Inge Van der Borght

 

E-Commerce; Social Networks; Twitter en vele andere nieuwe media en platforms bepalen in toenemende mate de manier waarop we in de markt communiceren en zichtbaar zijn. Ze bieden ze ons nieuwe kansen bijvoorbeeld in de vorm van mogelijkheden om tegen relatief lage kosten op wereldwijde schaal te opereren. Tegelijkertijd stellen ze ons ook bloot aan concurrentie uit de hele wereld. Zowel de dingen die we goed doen als de fouten die we maken zullen snel bekend worden bij onze belangrijkste zakelijke relaties. We zullen dus ons imago in de voor ons relevante omgeving goed en bij voortduring moeten managen.


Niet alleen voor de consumenten markt.
De toepasbaarheid en invloed van nieuwe media beperkt zich niet alleen tot de consumenten markt. Veel bedrijven zetten de technische data van hun producten online zodat hun klanten daar gemakkelijk toegang toe hebben. Ze maken software online beschikbaar en verlenen online technische ondersteuning. Maar bovenal is de manier waarop mensen uit onze organisatie met mensen binnen de organisatie van de klant communiceren sterk aan het veranderen.


Intensere communicatie.
Via de mogelijkheden die de nieuwe media bieden zullen individuen zowel in de business to consumer als de business to business markt geheel anders met elkaar omgaan. Er zal van veel mensen in onze organisatie verwacht worden dat ze 24 uur per dag openstaan voor communicatie. Deze communicatie zal een zeer gefragmenteerd karakter hebben en minder gestructureerd van opzet dan we gewend zijn. Denk in dit verband maar eens aan de impact die technieken als twitter kunnen hebben. Uiteindelijk zullen we op meerdere niveau’s in het bedrijf deel willen uitmaken van de community (omgeving van vertrouwde en gewaardeerde contacten) van de voor ons relevante personen in de organisatie van onze klanten en leveranciers.


Wat kan Innopar bieden.
Innopar kan u helpen bij:
- Uw orientatie op de mogelijkheden en de impact van de nieuwe media voor uw bedrijf
- Het uitzetten van uw communicatie strategie
- Online promotie campagnes
- Online verkoop van uw producten of diensten
- Online introductie van nieuwe producten of diensten
- Het aanpassen van uw organisatie aan de nieuwe verkoop en communicatie mogelijkheden
 

Flyers Internet Communicatie.
Voor de realisatie van de internet gerelateerde aspecten van de strategie werken we intensief samen met ons zusterbedrijf Flyers Internet Communicatie. Een specialist op het gebied van E-commerce en internet.