Organisatie en Business development

 

 

 

 

 

 

 

 

Interessant om te lezen:


 
 

 

 

 

 

 

 

 

Organisatie en business development.
Als specialist op het gebied van de implementatie van organisatie verandering in industriële en technologische bedrijven hebben wij een uitgebreide kennis opgebouwd van de processen binnen onze doelgroep. Op grond van deze kennis kunnen wij u behulpzaam zijn bij het verbeteren van de operationele en financiële performance van uw bedrijf. 
 

Onze kracht:
Voor het resultaat van uw bedrijf is de samenwerking tussen de bedrijfsonderdelen en tussen uw bedrijf; toeleveranciers en klanten van groot belang. Het is juist op dit gebied waar Innopar zich onderscheidt. Wij kunnen u helpen om op een gerichte en doelmatige manier de prestaties van uw bedrijf te blijvend te versterken op het gebied van:
 
Organisatie.
- Operations management
- Projectmanagement
- Back office integratie 
- Automatiseringsprojecten 
- Kennis management
 

Wij kunnen business development projecten voor uitvoeren zoals:
- Verbetering van de Supply chain (minder voorraad; kortere reactietijden)
- Implementatie van nieuwe productieprocessen.
- Nieuwe productiemanagement technieken (Lean; Just in Time)
- Out/in sourcing projecten
- Samenwerkingsprojecten met andere bedrijven en klanten
- Het integreren van aangekochte bedrijfsonderdelen 
- Het afstoten van bedrijfsonderdelen.
- Het verplaatsen van activiteiten. 
- Herstructurering

 

Blijvend resultaat
Het is daarbij ons streven om u de kennis binnen uw bedrijf blijvend op een hoger plan te brengen, zodat uw eigen organisatie in de toekomst instaat is om verder te bouwen op de basis die gelegd wordt.


Quick Scan
Meer weten? Stuur een email naar info@innopar.nl met uw specifieke vraag. Wij nemen dan op korte termijn contact met u op. Wij zijn ook graag bereid om middels een quick scan van maximaal 5 dagen aan te geven waar voor uw bedrijf de verbetermogelijkheden liggen en wat u daar financieel en operationeel van kan verwachten. Voor de quick scan betaalt u slechts 50% van ons reguliere tarief. De kosten worden bovendien in mindering gebracht op een eventuele vervolg opdracht.